BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 22 May 2011

Ceritera disebalik Rosa Biru & Katak...


Rosa Biru ni dicapture mase cousin aku bertunang bln 1 hari tu & ni lah juga bunga yg plg diminati,disukai & digilai oleh sesorang insan yg aku sayangi iaitu Nurul Azreen..Nurul Azreen jugak lah yg membuatkan aku pun suka juga kat Blue Roses ni sbb colour bunga ni mcm limited & mcm susah je nak cari..





                       


Satu2 nya minat pelik yg ada pd Nurul Azreen ni dia terlampau lah obses sgt dkt katak..aku pun x tahu lah apa yg special sgt katak ni pd diri dia..tp walaupun dia suka katak,,x pulak dia bela katak betul sebagai haiwan peliharaan..bila da lama kenal,,barulah aku tahu  yg si dia ni suka patung katak..bknnya katak betul..kalau dia suka katak betul,,mmg eksotik sungguh girlfriend aku ni..hehe

2 comments:

hanun hamizah said...

comel la ngokn entry ko ahha

Ikram Hakimi said...

hehehe..cter katak plak..